Serial „Szpital”. Scenografia studia TV.

Opracowanie i nadzór nad realizacją scenografii do telenoweli paradokumentalnej. Aranżacja 1000 m2 powierzchni, 14 pomieszczeń szpitalnych, m. in. sali segregacji, OIOM, recepcji, sali chorych, sali zabiegowej i in. Opracowanie wnętrz, dokumentacja merytoryczna oraz pozyskiwanie sprzętów odbyło się przy współpracy z personelem szpitalnym. Scenografia wiernie oddaje normy i zasady panujące w prawdziwym szpitalu. Wnętrza są bliskie pacjentom. Silnie realistyczne, przedstawiają zmodernizowane wnętrza starego budynku, w którym widz swobodnie się odnajduje.

 

Rodzaj projektu

Scenografia TV

Klient

Daul

Powierzchnia

1000m2

szp1szp1
szp4szp4
szp3szp3
szp5szp5
szp9szp9
szp10szp10
szp11szp11
szp13szp13
szp6szp6
szp7szp7
szp14szp14

Chcesz dowiedzieć się więcej? Obserwuj nas w social mediach.

fb pinterest

© 2014 Koza Nostra Studio